L'usuari reconeix i accepta que el portal i qualsevol programari utilitzat en connexió amb el portal contenen informació prioritària i confidencial que està protegida per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial. Sense el consentiment exprés de Produccions PiB, l'usuari no pot modificar, arrendar, prestar, vendre, copiar, reproduir, transmetre, distribuir o crear treballs derivats basats en el portal o el seu contingut. L'usuari no pot connectar el portal a una altra pàgina WEB, ni revendre ni redistribuir qualsevol part del portal, ni proporcionar accés a terceres parts al portal. No-llicència: Produccions PiB no concedeixen cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, o sobre qualsevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut.                                                                                                                                                                                         © 2018 Produccions PiB
Pack PiB Vídeo
Aquest pack inclou: Reportatge de Foto i Vídeo, Servei de Limusina, Vídeo Clip o Marryoke. Reportatge fotogràfic: DVD amb totes les fotos de l'enllaç, àlbum digital 30cm x 40cm de 50 Pàg., tapa personalitzada. 2 Àlbums 15cm x 20cm, amb les mateixes fotos que el vostre. Llom i contra en símil-pell. Reportatge Vídeo: 3 Blu-Ray amb menú interactiu i caràtula personalitza. Què pensen els nuvis 24h. abans de l'enllaç? Realitzem un reportatge a casa dels nuvis perquè ens expliquin com estan, que pensen, els nervis, etc. 24 hores. abans de l'enllaç... Reportatge fotogràfic i gravació Pre-boda o Post-boda, casa dels nuvis, cerimònia, reportatge urbà, restaurant, ball. Servei de Limusina: Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia. Rebem als Nuvis amb una ampolla de cava, per a un primer brindis de recent casats. Un cop a la Limusina portem als nuvis al lloc on se'ls ha de fer el reportatge fotogràfic i de vídeo, i esperem mentre duri el mateix. Servei de Limusina inclòs per Barcelona i rodalies, per altres poblacions consulteu preus. Marryoke o Vídeo Clip a triar: Gravació en directe d'un Marryoke: Perquè el tu casament sigui realment original, divertit i molt diferent a la resta. Vídeo Clip:                                                                                                                  Enregistrament d'un vídeo Clip, vosaltres escolliu la cançó i el lloc on voleu que es faci la gravació del vídeo Clip. Opcional: Enregistrament del vostre reportatge amb Steady Cam.
Castellano Castellano Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB
© 2017 Produccions PiB
Pack PiB Vídeo
Aquest pack inclou: Reportatge de Foto i Vídeo, Servei de Limusina, Vídeo Clip o Marryoke. Reportatge fotogràfic: DVD amb totes les fotos de l'enllaç, àlbum digital 30cm x 40cm de 50 Pàg., tapa personalitzada. 2 Àlbums 15cm x 20cm, amb les mateixes fotos que el vostre. Llom i contra en símil-pell. Reportatge Vídeo: 3 Blu-Ray amb menú interactiu i caràtula personalitza. Què pensen els nuvis 24h. abans de l'enllaç? Realitzem un reportatge a casa dels nuvis perquè ens expliquin com estan, que pensen, els nervis, etc. 24 h. abans de l'enllaç... Reportatge fotogràfic i gravació Pre-boda o Post-boda, casa dels nuvis, cerimònia, reportatge urbà, restaurant, ball. Servei de Limusina: Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia. Rebem als Nuvis amb una ampolla de cava, per a un primer brindis de recent casats. Un cop a la Limusina portem als nuvis al lloc on se'ls ha de fer el reportatge fotogràfic i de vídeo, i esperem mentre duri el mateix. Servei de Limusina inclòs per Barcelona i rodalies, per altres poblacions consulteu preus. Marryoke o Vídeo Clip a triar: Gravació en directe d'un Marryoke: Perquè el tu casament sigui realment original, divertit i molt diferent a la resta. Vídeo Clip:                                                                                                                  Enregistrament d'un vídeo Clip, vosaltres escolliu la cançó i el lloc on voleu que es faci la gravació del vídeo Clip. Tria un dels nostres Regals: Estoig Smart Box Nit Romàntica o, Sopar per a 2 persones a El Gallinero de Olga, Sopar + espectacle + Passeig amb Limusina + Copa de Cava + Ball fins les 3h. Opcional: Enregistrament del vostre reportatge amb Steady Cam.
Castellano Castellano Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB