L'usuari reconeix i accepta que el portal i qualsevol programari utilitzat en connexió amb el portal contenen informació prioritària i confidencial que està protegida per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial. Sense el consentiment exprés de Produccions PiB, l'usuari no pot modificar, arrendar, prestar, vendre, copiar, reproduir, transmetre, distribuir o crear treballs derivats basats en el portal o el seu contingut. L'usuari no pot connectar el portal a una altra pàgina WEB, ni revendre ni redistribuir qualsevol part del portal, ni proporcionar accés a terceres parts al portal. No-llicència: Produccions PiB no concedeixen cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, o sobre qualsevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut.                                                                                                                                                                                         © 2018 Produccions PiB
Pack Tubodamòbil
• Fotos dels nuvis. • Llista de noces. • Número de compte. • Xarxes socials.
Aquest pack inclou: Reportatge de Foto i Vídeo, servei de Limusina + 100 Invitacions + APP Mòbil. Reportatge fotogràfic: DVD amb totes les fotos de l'enllaç, àlbum digital 30cm x 40cm de 50 Pàg., tapa personalitzada. 2 Àlbums 15cm x 20cm, amb les mateixes fotos que el vostre. Llom i contra en símil-pell. Reportatge Vídeo: 3 Blu-Ray amb menú interactiu i caràtula personalitza. Què pensen els nuvis 24h. abans de l'enllaç? Realitzem un reportatge a casa dels nuvis perquè ens expliquin com estan, que pensen, els nervis, etc. 24 hores. abans de l'enllaç... Reportatge fotogràfic i gravació Pre-boda o Post-boda, casa dels nuvis, cerimònia, reportatge urbà, restaurant, ball. Servei de Limusina: Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia. Rebem als Nuvis amb una ampolla de cava, per a un primer brindis de recent casats. Un cop a la Limusina portem als nuvis al lloc on es farà el reportatge fotogràfic i de vídeo, i esperem mentre duri el mateix. Servei de Limusina inclòs per Barcelona i rodalies, per altres poblacions consulteu preus. APP + 100 Invitacions:  Us fem una aplicació mòbil de l'esdeveniment personalitzada. I 100 Invitacions en paper amb codi QR. L'aplicació permetrà als vostres convidats no només portar al mòbil la invitació, sinó d'accedir a altres dades: • Hora de la cerimònia i el banquet. • Ubicació amb GPS per guiar als teus convidats. • Confirmació a l'esdeveniment des de la APP. • Confirmació de transport i places en un sol clic. • Vídeo invitació. Opcional: Enregistrament del vostre reportatge amb Steady Cam.
Castellano Castellano Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB
© 2017 Produccions PiB
Pack TuBodaMòbil
Aquest pack inclou: Reportatge de Foto i Vídeo, Servei de Limusina + 100 invitacions + APP Mòbil. Reportatge fotogràfic: DVD amb totes les fotos de l'enllaç, àlbum digital 30cm x 40cm de 50 Pàg., tapa personalitzada. 2 Àlbums 15cm x 20cm, amb les mateixes fotos que el vostre. Llom i contra en símil-pell. Reportatge Vídeo: 3 Blu-Ray amb menú interactiu i caràtula personalitza. Què pensen els nuvis 24h. abans de l'enllaç? Realitzem un reportatge a casa dels nuvis perquè ens expliquin com estan, que pensen, els nervis, etc. 24 h. abans de l'enllaç... Reportatge fotogràfic i gravació Pre-boda o Post-boda, casa dels nuvis, cerimònia, reportatge urbà, restaurant, ball. Servei de Limusina: Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia. Rebem als Nuvis amb una ampolla de cava, per a un primer brindis de recent casats. Un cop a la Limusina portem als nuvis al lloc on se'ls ha de fer el reportatge fotogràfic i de vídeo, i esperem mentre duri el mateix. Servei de Limusina inclòs per Barcelona i rodalies, per altres poblacions consulteu preus. APP + 100 Invitacions:  Us fem una aplicació mòbil de l'esdeveniment personalitzada. I 100 Invitacions en paper amb codi QR. L'aplicació permetrà als vostres convidats no només portar al mòbil la invitació, sinó d'accedir a altres dades: • Hora de la cerimònia i el banquet. • Ubicació amb GPS per guiar als teus convidats. • Confirmació a l'esdeveniment des de la APP. • Confirmació de transport i places en un sol clic. • Vídeo invitació. • Fotos dels nuvis. • Llista de noces. • Número de compte. • Xarxes socials. Tria un dels nostres Regals: Estoig Smart Box Nit Romàntica o, Sopar per a 2 persones a El Gallinero de Olga, Sopar + espectacle + Passeig amb Limusina + Copa de Cava + Ball fins les 3h. Opcional: Enregistrament del vostre reportatge amb Steady Cam.
Castellano Castellano Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB