L'usuari reconeix i accepta que el portal i qualsevol programari utilitzat en connexió amb el portal contenen informació prioritària i confidencial que està protegida per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial. Sense el consentiment exprés de Produccions PiB, l'usuari no pot modificar, arrendar, prestar, vendre, copiar, reproduir, transmetre, distribuir o crear treballs derivats basats en el portal o el seu contingut. L'usuari no pot connectar el portal a una altra pàgina WEB, ni revendre ni redistribuir qualsevol part del portal, ni proporcionar accés a terceres parts al portal. No-llicència: Produccions PiB no concedeixen cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, o sobre qualsevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut.                                                                                                                                                                                         © 2018 Produccions PiB
Servicios
Foto & Vídeo Reportaje Reportajes de fotografía y vídeo, foto book, foto light painting, fotografía de producto, eventos deportivos, reportaje social, slots (Scalextric), cumpleaños, aniversarios, comuniones, festivales fin de curso, Photocall, 15 añer@s. Foto Light Painting La fotografía Light painting (pronunciado “layt Péintin”) o “pintar con luz” es uno de los tipos de fotografía más curiosos y llamativos en la actualidad, a pesar de ser una técnica que se utiliza desde hace ya bastante tiempo. La misma consiste en dibujar con luz directamente en la fotografía, líneas, formas o lo que sea que se te pueda llegar a ocurrir, utilizando el aire como bastidor y disparando a velocidades de obturación exageradamente lentas. Los trazos de luz, son captados por el sensor de la cámara y quedan “dibujados” directamente en la fotografía final. Fotografía de Producto El 84% de los internautas reconocen que las fotografías que ofrecen la mayoría de las tiendas online son pequeñas o de mala calidad, convirtiéndose en una de las principales razones por las que no llegan a realizar la compra. Con unas buenas fotografías de producto, podrás conseguir que tus clientes o posibles clientes tengan la sensación de tener el producto en sus propias manos. Unas buenas fotos de producto podrán mostrar sus características, además de atraer la atención del usuario. Eventos Deportivos Una buena fotografía y vídeo de un evento deportivo tienen que transmitir la intensidad del momento, competición, concentración, deportividad, satisfacción… Siempre buscamos ese instante mágico. Reportaje Social Los reportajes de bodas, 15 añer@s de Produccions PiB están llenos de grandes historias y de pequeños detalles que no queremos que os perdáis ni olvidéis, esta es exactamente la función de los fotógrafos y videógrafos de bodas de Produccions PiB. Tratamos de capturar de la forma más natural y espontánea todos esos momentos, de manera que podemos tener siempre el mejor recuerdo de este día tan especial. Limusina
Català Català Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB
© 2017 Produccions PiB
Packs
Aquí trobareu les nostres ofertes en packs per a casaments. Una altra opció és que podeu personalitzar el vostre pack. Per a qualsevol altre tipus de reportatges de foto i/o vídeo, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre mail pib@produccionspib.com.
Pack PiB Vídeo Reportatge de Foto i Vídeo, servei de Limusina i Marryoke o Vídeo Clip. Perquè el teu casament sigui realment original, divertit i molt diferent a la resta.
Pack Paradise Reportatge de Foto i Vídeo, servei de Limusina. Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia.
Més info Més info Més info Més info
Pack La Vie en Rose Reportatge de Foto i Vídeo, servei de Limusina Rosa. Recollida dels nuvis al seu domicili i trasllat on tindrà lloc la cerimònia.
Pack Low Cost Reportatge de Foto i Vídeo. Hem creat aquest pack per als que volen tenir el reportatge de foto i vídeo del seu casament amb un àlbum digital i DVD a bon preu.
Més info Més info Més info Més info
Pack Forever After Reportatge de Foto i Vídeo.
Pack Tubodamòbil Reportatge de Foto i Vídeo, servei de Limusina i APP personalitzada de l'esdeveniment.
Més info Més info Més info Més info
Pack Marryoke Reportatge de Foto i Vídeo, Marryoke. Perquè el teu casament sigui únic, divertit i diferent.
Marryoke Un Marryoke és una tendència en auge dins del món nupcial, consisteix a gravar el vídeo del casament fent el playback d'una cançó escollida pels mateixos nuvis.
Reportatges Reportatges de foto i vídeo, aniversaris, esdeveniments, corporatius, esports, aniversaris de noces, comunions, flashmob, festes, comiats de solters/es.
Més info Més info Més info Més info Castellano Castellano Foto - Vídeo - Limusina Produccions PiB
Vídeo Hit Sorprèn amb una cançó personalitzada, interpretada per vosaltres i sent els protagonistes del videoclip.
Novetat!
Un regal original i exclusiu ideal per a casaments, aniversaris,  graduacions, jubilacions, empreses, col·legis, etc...
Més info Més info