Serveis
Foto & Vídeo Reportatges Reportatges de fotografia i vídeo, foto book, foto light painting, fotografia de producte, esdeveniments esportius, reportatge social, slots (Scalextric), aniversaris, comunions, festivals fi de curs, Photocall, 15 anys, reportatges corporatius.
Foto Light Painting La fotografia Light painting (pronunciat "layt Péintin") o "pintar amb llum" és un dels tipus de fotografia més curiosos i cridaners en l'actualitat, tot i ser una tècnica que s'utilitza des de fa ja força temps. La mateixa consisteix a dibuixar amb llum directament a la fotografia, línies, formes o el que sigui que se't pugui arribar a ocórrer, utilitzant l'aire com bastidor i disparant a velocitats d'obturació exageradament lentes. Els traços de llum, són captats pel sensor de la càmera i queden "dibuixats" directament en la fotografia final.
Fotografía de Producte El 84% dels internautes reconeixen que les fotografies que ofereixen la majoria de les botigues online són petites o de mala qualitat, convertint-se en una de les principals raons per les quals no arriben a realitzar la compra. Amb unes bones fotografies de producte, podràs aconseguir que els teus clients o possibles clients tinguin la sensació de tenir el producte a les seves pròpies mans. Unes bones fotos de producte podran mostrar les seves característiques, a més d'atreure l'atenció dels usuaris.
Esdeveniments Esportius Una bona fotografia i vídeo d'un esdeveniment esportiu han de transmetre la intensitat del moment, competició, concentració, esportivitat, satisfacció... Sempre busquem aquest instant màgic.
Reportatge Social Els reportatges de noces, 15 anys de Produccions PiB estan plens de grans històries i de petits detalls que no volem que us perdeu ni oblideu, aquesta és exactament la funció dels fotògrafs i videogràfics de Produccions PiB. Tractem de capturar de la forma més natural i espontània tots aquests moments, de manera que podem tenir sempre el millor record d'aquest dia tan especial. Tria un dels nostres packs amb reportatge de foto i vídeo: Pack PiB Vídeo, Pack Paradise, Pack Marryoke, Pack TuBodaMòbil, o Pack Forever After.
Limusina Servei de Limusina per a casaments, comunions, 15 anys, comiats de solters, sopar romàntic, trasllats aeroport, publicitat empreses, passejades en limusina, festes, aniversaris, etc. Prepara't per gaudir una experiència única.
Vídeo Hit Sorprèn amb una cançó personalitzada, interpretada per vosaltres i sent els protagonistes del videoclip. Un regal original i exclusiu, ideal per a casaments, aniversaris, graduacions, jubilacions, empreses, col·legis, etc...
Més info
Marryoke Un Marryoke es una tendencia en auge dentro del mundo nupcial, consiste en grabar el vídeo de la boda haciendo el playback de una canción escogida por los mismos novios.
Més info Més info ¡Novetat!
L'usuari reconeix i accepta que el portal i qualsevol programari utilitzat en connexió amb el portal contenen informació prioritària i confidencial que està protegida per les lleis de la propietat intel·lectual i industrial. Sense el consentiment exprés de Produccions PiB, l'usuari no pot modificar, arrendar, prestar, vendre, copiar, reproduir, transmetre, distribuir o crear treballs derivats basats en el portal o el seu contingut. L'usuari no pot connectar el portal a una altra pàgina WEB, ni revendre ni redistribuir qualsevol part del portal, ni proporcionar accés a terceres parts al portal. No-llicència: Produccions PiB no concedeixen cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat ntel·lectual o industrial, o sobre qualsevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut.                                                                                                                                                                                                                          © 2019 Produccions PiB
Castellano Castellano